Привітання колективу Українського науково-дослідного інституту продуктивності агропромислового комплексу з Днем науки

Привітання колективу Українського науково-дослідного інституту продуктивності агропромислового комплексу з Днем науки

Шановні колеги!

Щиро вітаю колектив Українського науково-дослідного інституту продуктивності агропромислового комплексу

 з професійним святом – Днем науки!

Розвиток науки, ефективне використання результатів наукової діяль­ності, впровадження новітніх технологій – основа економічного зростання держави. Разом з тим, це – основа інтелектуального потенціалу нації, запо­рука її майбутнього.

Завдяки ученим та всім працівникам, які проводять наукові дослідження в галузі агропромислового комплексу, наша держава підвищує конкуренто­спро­мож­ність вітчизняної аграрної продукції на світовій арені.

Ваша наполеглива праця підвищує авторитет України у світі як держа­ви з високим науковим потенціалом, а з Вашими досягненнями, напрацюван­ня­ми та знаннями Україна утверджує своє місце у світовій спільноті, адже тільки завдяки розвитку науки можна побудувати динамічну економіку.

Видатні діячі науки, і їх талановиті послідовники й надалі докла­датимуть зусиль для розвитку науково-технічного потенціалу вітчизняного аграрного комплексу.

Щиро бажаю Вам міцного здоровя, щастя, творчої наснаги та вагомих успіхів у професійній діяльності. Миру, добра та Перемоги Вам та ва­шим рідним і близьким. Нових Вам відкриттів, неперевершених звершень зад­ля добробуту українського народу, в ім’я процвітання України. 

 

З повагою,

в .о. генерального директора                                           Володимир ІВЧЕНКО