14 липня 2023 року об 11 годині, відбудеться засідання вченої ради у форматі онлайн в Українському науково-дослідному інституті продуктивності агропромислового комплексу.

 Порядок денний:

  1. Про стан виконання тематичного плану науково-дослідних робіт за перше півріччя 2023 року відповідно науково-технічної програми: «Наукові дослідження і розроблення методичних підходів та економічних нормативних систем витрат трудових і матеріальних ресурсів на виробництві продукції (робіт, послуг) для забезпечення та удосконалення соціально-економічного розвитку агропромислового комплексу та територіальних громад за 2021- 2023 рік».
  2. Про затвердження збірника тимчасових норм: «Норми продуктивності і витрат палива у рослинництві та обслуговуючих галузях» (за І півріччя 2023 року).
  3. Про затвердження збірника тимчасових норм: «Норми продуктивності у галузі тваринництва» (за І півріччя 2023 року).
  4. Про затвердження збірника тимчасових норм праці: «Норми витрат праці для підприємств харчової і переробної промисловості» (за І півріччя 2023 року).

5.Дослідження економічної та господарської діяльності сільськогосподарських кооперативів.

  1. Підсумок діяльності інституту по договірній тематиці та створенню науково-технічного продукту за перше півріччя.
  2. Інформація щодо початку проведення державної атестації НДІ «Украгропромпродуктивність».
  3. Інформація по проведенню реорганізації зональних і регіональних науково-дослідних центрів, згідно наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 06.06.2022 року № 330.
  4. Про формування тематичного плану науково-дослідних робіт на 2024 – 2026 рр.
  5. Різне.
  6. Підведення підсумків засідання вченої ради.