30 липня 2024 року об 11 годині відбудеться засідання Вченої ради у форматі онлайн в Українському науково-дослідному інституті продуктивності агропромислового комплексу.

Порядок денний:

  1. Про стан виконання тематичного плану науково-дослідних робіт за другий квартал 2024 року відповідно науково-технічної програми “Наукові дослідження і розроблення методичних підходів та економічних нормативних систем витрат трудових і матеріальних ресурсів на виробництві продукції (робіт послуг) для забезпечення та удосконалення соціально-економічного розвитку агропромислового комплексу та територіальних громад на період 2024-2026 років”.
  2. Про план робіт щодо виконання тематичного плану науково-дослідних робіт на третій квартал 2024 року.
  3. Про схвалення до видання науково-практичної розробки «Методичні рекомендації з оплати праці робітників сільськогосподарських підприємств на збиранні зернових культур урожаю 2024 року».
  4. Про внесення змін до Положення про порядок організації та виконання наукових (науково-технічних) робіт та надання наукових послуг на замовлення третіх осіб НДІ «Украгропромпродуктивність».
  5. Про затвердження Положення про службові відрядження працівників НДІ «Украгропромпродуктивність» в межах України та за кордон
  6. Про результати перевірки Сектором внутрішнього аудиту Мінагрополітики України.
  7. Про погодження переліку професій і посад інституту, на яких можуть застосовуватися гнучкий режим робочого часу та дистанційний режим праці.
  8. Про стан роботи по формуванню номенклатури справ в Інституті
  9. Різне.
  10. Підведення підсумків засідання Вченої ради.