Норми виробітку та часу на процес приготування інгредієнтів при виготовленні кексів

Філією НДІ «Чернівецькагропромпродуктивність» у квітні 2025 року розроблено норми виробітку та часу на процес приготування інгредієнтів (родзинок, волоських горіхів) при виготовленні кексів «Паска традиційна» масою 0,5 кг в умовах АТ «Чернівецький хлібокомбінат» м. Чернівці. Про це повідомляє директорка філії Галина ПРИШКО.
За результатами робіт розроблено норми часу і виробітку на виготовлення 1 т продукції, які оптимізують витрати на виробництво продукції і будуть включені до науково-практичного видання «Методичні положення та норми витрат праці на виробництво хліба і хлібобулочних виробів».
Раніше ми повідомляли що Сумською філією НДІ «Украгропромпродуктивність» проаналізовано ціни на продукти харчування на двох ринках м. Суми станом на кінець квітня 2025 року.