НДІ «Украгропромпродуктивність» відвідав Міжнародну виставку ефективних технологій для агробізнесу AgroComplex 2021.

    НДІ «Украгропромпродуктивність»  відвідав Міжнародну виставку ефективних технологій для агробізнесу AgroComplex 2021.

Виконуючий обов’язки генерального директора НДІ «Украгропромпродуктивність» Володимир Івченко, головний науковий співробітник Віктор Іваненко та старший науковий співробітник Олена Філоненко відвідали Міжнародну виставку ефективних технологій для агробізнесу AgroComplex 2021.

Володимир Івченко ознайомився з технікою, яку представили компанії Альбіон, Amazone, New Holland, обговорив з  представниками компаній можливість розробки норм витрат палива на техніку, яку вони реалізують для с/г підприємств.

Також Володимир Івченко ознайомився з обладнанням та інвентарем для галузі бджільництва, обговорив із керівником ТМ «Медова лінія», що має власну пасіку та потужності для виробництва продукції, теперішню ситуацію в заданій галузі. Також розглянули можливість розробки та апробації кваліфікаційних характеристик професій  для галузі бджільництва, а саме: «Бджоляр», «Майстер з комплексного обслуговування об’єктів бджільництва», «Апаратник виробництва медових напоїв та іншої продукції бджільництва», «Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу з бджільництва».