4 квітня 2022 року, співробітник НДІ «Украгропромпродуктивність» Зірнзак Олена прийняла участь в онлайн-конференції «Breaking Business – War in Ukraine»

4 квітня 2022 року, співробітник НДІ «Украгропромпродуктивність» Зірнзак Олена прийняла участь в онлайн-конференції «Breaking Business – War in Ukraine»

4 квітня 2022 року, доктор філософії, завідувач відділу інноваційних технологій та цифрових трансформацій НДІ «Украгропромпродуктивність» Зірнзак Олена прийняла участь в онлайн-конференції, що була проведена за підтримкою Компанії «Dfv media group» під керівництвом Крістіана Куна та Клауса Мелера з теми: «Breaking Business – War in Ukraine».

Інтерв’ю відбувалось у рамках цифрової бесіди «Порушення бізнесу, частина 2: Війна в Україні – вплив на ринки». На заході було присутні більше 1000 учасників. Спеціалісти-редактори «Dfv media group» представили результати своїх досліджень щодо наслідків війни в Україні та їх вплив на світовий,  європейський та німецький ринки.

 

Окрім сільськогосподарської та харчової промисловості, було зосереджено увагу на фінансових ринках, туристичній сфері та сфері ЗМІ.

Від України за питання у галузі сільського господарства доповідала  тимчасовий керівник проекту APD Марія Ярошко, яка надала  інтерв’ю у прямому ефірі.

Обговорювалось наступне:

Народ України все ще страждає від російського вторгнення. Далекосяжні наслідки цієї трагедії зачіпають усе населення світу і не зупиняються на національних кордонах. Такі теми, як світова продовольча безпека та її вплив на світову економічну систему, впливають на стабільність та функціональність світових ринків.

Країни світу очікує інфляція та ріст цін на продукти харчування. Залежність енергоносіїв від Росії, приводить до підвищення цін на промислову продукцію та роботу інфраструктурних об’єктів.

Інтерв’ю учасників відбулось протягом часу.

Сподіваємось, що цей захід, це лише початок обговорення можливого сценарію розвитку подій у світі з огляду на війну в Україні. Він буде продовжений з урахуванням тривалості подій, можливостей учасників, тематики та актуальності у світового співтовариства.