Засідання Вченої ради Українського науково-дослідного інституту продуктивності агропромислового комплексу

Засідання Вченої ради Українського науково-дослідного інституту продуктивності агропромислового комплексу

30 березня 2023 року в Українському науково-дослідному інституті продуктивності агропромислового комплексу проведено чергове засідання Вченої ради.

В засіданні Вченої ради прийняли участь: члени Вченої ради, директори філій, завідувачі відділів та завідувачі секторів Інституту, запрошені за списком.

Члени Вченої ради розглянули питання порядку денного:

  1. Про стан виконання тематичного плану науково-дослідних робіт за перший квартал 2023 року.

Доповідач Віктор ІВАНЕНКО, завідувач НДВ інноваційних технологій та цифрових трансформацій в галузях АПК. Інформація про виконання плану за І квартал 2023 р. зведена

Співдоповідачі: Алла СОЛОШОНОК, головний науковий співробітник НДВ інноваційних технологій та цифрових трансформацій в галузях АПК; Володимир БОРИСЕНКО, науковий співробітник НДВ інноваційних технологій та цифрових трансформацій в галузях АПК; Наталія ШАТОХІНА, науковий співробітник філії Сумиагропромпродуктивність; Ганна ІЛЬЇНА, директор філії Полтавагропромпродуктивність; Олена РОСКОКОХА, науковий співробітник філії Київагропромпродуктивність; Наталія НЕРУБАЙСЬКА, директор філії Кропивницькийагропромпродуктивність.

Інформація_за І кв.2023 р_аналітика

  1. Про готовність до видання науково-практичної розробки Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників, випуск 2 «Сільське господарство та пов’язані з ним послуги» (Нова редакція).

Про видання Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників

Доповідач Олександр НОСІКОВ, головний науковий співробітник НДВ інноваційних технологій та цифрових трансформацій в галузях АПК.

Співдоповідач Володимир БОРИСЕНКО, науковий співробітник НДВ інноваційних технологій та цифрових трансформацій в галузях АПК.

  1. Різне.

Доповідачами та співдоповідачами детально висвітлено кожне питання. В обговоренні взяли участь директори філій, наукові співробітники, які внесли свої пропозиції.

Своїм рішенням члени Вченої ради схвалили інформацію щодо виконання тематичного плану науково-дослідних робіт за перший квартал 2023 року та затвердили проект випуску 2 «Сільське господарство та пов’язані з ним послуги» ДКХП.

Володимир ІВЧЕНКО – голова Вченої ради, виконуючий обов’язки Генерального директора, підвів підсумки наукової діяльності Інституту та філій за 2023 рік, а також виконання філіями наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 03.06.2022р. № 330 «Про реорганізацію зональних і регіональних науково-дослідних центрів продуктивності агропромислового комплексу шляхом їх приєднання до Українського науково-дослідного інституту продуктивності агропромислового комплексу».