25 квітня – 05 травня 2023 р. розпочнеться навчання підвищення кваліфікації фахівців НДІ «Украгропромпродуктивність» за навчально-тематичною програмою

25 квітня  – 05 травня 2023 р. розпочнеться навчання підвищення кваліфікації фахівців НДІ «Украгропромпродуктивність» за навчально-тематичною програмою

Від 25 квітня 2023 року  планується проведення підвищення кваліфікації навчання для наукових співробітників НДІ «Украгропромпродуктивність» та слухачів мережі НУБІП за навчально-тематичною програмою (додається). По закінченні навчання слухачі отримують свідоцтва про підвищення кваліфікації державного зразка.

Навчально-тематична програма містить короткий курс з напрямку нормування в галузі сільського господарства, державний та зарубіжний досвід на практичному та на викладацькому рівні, яка дозволяє:

Програма ідеально підходить для практичного застосування матеріалів в діяльності підприємства, використання з метою розрахунків та відображення результатів отриманих даних по дослідженням.

Організатор: Навчально-науковий інститут неперервної освіти і туризму Національного Університету Біоресурсів і Природокористування.

Місце проведення: Заняття буде проводитись дистанційно. Детальні інструкції щодо підключення буде надіслано зареєстрованим учасникам.

Для участі у заході необхідно зареєструватися до 17:00 24 квітня 2023 року за Viber +380972105695 або електронною поштою  info_rosl@ukr.net (вказати ПІБ, назву відділу та установи, номер мобільного телефону).

Контактна особа: Олена Зірнзак

НАВЧАЛЬНО-ТЕМАТИЧНА ПРОГРАМА