Науковці НДІ «Украгропромпродуктивність» в Weihenstephan-Triesdorf (Університет прикладних наук), Німеччина Перший день.

Науковці НДІ «Украгропромпродуктивність» в Weihenstephan-Triesdorf (Університет прикладних наук), Німеччина Перший день.

З вітальним словом до учасників проекту Ukrainian Farm Management Data (UFMD) звернувся професор Ральф Шлаудерер. Він представив систему підготовки студентів агропромислового сектору економіки для ринку праці, а також пояснив, чим відрізняється класична академічна підготовка працівників від прикладної, що застосовується в його університеті.

Доцент Катерина Тужик – співробітниця HSWT презентувала проект UFMD, який спрямовано на співпрацю українських аграрних коледжів з німецькими.

Головною темою виступу було –  маржинальний підхід формування збірки даних від фермерських господарств та підприємств, що використовується в навчальному процесі та формуванні практичного досвіду.

Науковці НДІ «Украгропромпродуктивність» взяли активну участь у обговоренні та запитах з тематики презентацій.

Оксана Майданюк  виступила з презентацією НДІ «Украгропромпродуктивність». Вона представила напрями діяльності Інституту та розповіла про сучасні дослідження та наукові практики, що на сьогодні здійснюються установою.

Навчальний тур продовжується, а ми нагадаємо, що науковці НДІ «Украгропромпродуктивність» перебувають з візитом у Німеччині, про що можна дізнатися за посиланням.