Всеукраїнський аграрний саміт «Тренди та інновації у вирощуванні, зберіганні, переробці»

Всеукраїнський аграрний саміт «Тренди та інновації у вирощуванні, зберіганні, переробці»

Саміт відбувся 2 лютого 2024 р. у м. Києві, організаторами якого стали ГС «Співтовариство виробників і споживачів бобових України», Асоціація елеваторів України та ProAgro Group.

Захід відкрили заступник Міністра економіки України Надія БІГУН, перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас ВИСОЦЬКИЙ і член Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики Артур ГЕРАСИМОВ.

Під час саміту було презентовано семінари компаній-лідерів аграрного ринку, а також виступили представники влади та експертного середовища з кейсами ефективного ведення агробізнесу.

У роботі саміту взяли участь генеральний директор Володимир ІВЧЕНКО та заступник з наукової роботи Олена ЗІРНЗАК.

У рамках саміту проведено низку зустрічей і перемовин. Зокрема, Володимир ІВЧЕНКО обговорив питання співробітництва та обмін інформацією, участі в спільних заходах з президентом Української зернової асоціації Миколою ГОРБАЧОВИМ, заступником директора з маркетингу компанії ESRI Ukraine Андрієм СТЕФАНОВИЧЕМ та генеральним директором Української аграрної конфедерації Павлом КОВАЛЬ.

Зустріч з представниками аграрного бізнесу.

Також, плідні дискурси відбулися Олени ЗІРНЗАК з представниками ECOORGANIC Вадимом КУЛЕШОМ, компанії HORSCH Вадимом КОВАЛЕМ, Вікторією ВАСИЛЬЧЕНКО, комерційним директором агропромислової групи «АРНІКА» та з Василем УКРАЇНЦЕМ, генеральним директором ТОВ «АГРІКЕМІЯ».

Як повідомлялося раніше представники НДІ «Украгропромпродуктивність» взяли участь у вебінарі «Плата за землю для агробізнесу: як не помилитися з оподаткуванням».