10 квітня 2024 року об 11 годині відбудеться засідання Вченої ради у форматі онлайн в Українському науково-дослідному інституті продуктивності агропромислового комплексу.

Порядок денний:

  1. Про стан виконання тематичного плану науково-дослідних робіт за перший квартал 2024 року відповідно науково-технічної програми “Наукові дослідження і розроблення методичних підходів та економічних нормативних систем витрат трудових і матеріальних ресурсів на виробництві продукції (робіт послуг) для забезпечення та удосконалення соціально-економічного розвитку агропромислового комплексу та територіальних громад на період 2024-2026 років”.
  2. Про план робіт щодо виконання тематичного плану науково-дослідних робіт на другий квартал 2024 року.
  3. Затвердження результатів конкурсу на заміщення вакантних посад: наукових співробітників науково-організаційного відділу та провідного наукового співробітника науково-дослідного відділу інноваційних технологій та цифрових трансформацій в галузях АПК.
  4. Про затвердження «Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних наукових посад Українського науково-дослідного інституту продуктивності агропромислового комплексу (Нова редакція)».
  5. Про затвердження «Положення про атестацію наукових працівників Українського науково-дослідного інституту агропромислового комплексу (Нова редакція)».
  6. Про зміни до складу членів Вченої ради.
  7. Про діяльність інституту по договірній тематиці та створенню науково-технічного продукту в 2024році.
  8. Різне.
  9. Підведення підсумків засідання Вченої ради.