Продуктивність праці при виготовленні морозива «Вершкове»: дослідження НДІ «Украгропромпродуктивність»

Продуктивність праці при виготовленні морозива «Вершкове»: дослідження НДІ «Украгропромпродуктивність»

Філією «Дніпроагропромпродуктивність» у листопаді 2024 року проведено дослідження на процес виготовлення морозива вагового «Вершкове» на екструзійній лінії 2 продуктивністю до 600 шт. на ТОВ «Ласунка» м. Дніпро. Про це повідомляє директорка філії Ірина МАСЛОВА.

За результатами дослідження розроблено одну комплексну норму часу та одну комплексну норму виробітку, які покращать використання обладнання та оптимізують витрати на його експлуатацію.

Раніше ми повідомляли про роздрібні ціни на найбільш уживані продукти (різні види хліба, борошно, макаронні вироби, гречана, рисова та інші крупи, соняшникова рафінована олія та цукор) у середньому по Україні.