Науково-практичні видання в харчовій промисловості

  1. Методика визначення економічних норм і нормативів на виробництво олії та  тваринних жирів / В. М. Івченко, О. С. Зірнзак, А. Л. Солошонок,  О. М. Полонська. Київ: НДІ “Украгропромпродуктивність”, 2024. 149 с.
  2. Методика нормування витрат праці на виробництво продуктів борошномельно-круп’яної промисловості /В. М. Івченко, О. С. Зірнзак, О. М. Полонська, А. Л. Солошонок Київ: НДІ «Украгропромпродуктивність», 2024. 125 с.
  3. Харчова промисловість України: аспекти воєнного часу/ В. М. Івченко, О. С. Зірнзак,  А.Л. Солошонок, О. М. Полонська. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2024. 55 с.
  4. Оцінка діяльності молокопродуктового підкомплексу АПК у довоєнний період та в умовах війни / В. М. Івченко, О. С. Зірнзак,  А. Л. Солошонок, О. М. Полонська та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2024. 42 с.
  5. Методичні положення та норми витрат праці для підприємств харчової промисловості / В. М. Івченко, О. С. Зірнзак, А. Л. Солошонок, О. М. Полонська та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2024. 116 с. Методичні положення та норми витрат праці для підприємств харчової промисловості_2024 р.
  6. Методика нормування витрат праці допоміжного персоналу харчових виробництв / В. М. Івченко, О. С. Зірнзак, А. Л. Солошонок, О. М. Полонська та ін. Київ : НДІ “Украгропромпродуктивність”, 2023.  158 с. Методика нормування витрат праці допоміжного персоналу харчових виробництв 2023
  7. Методичні положення та норми витрат праці на виробництво продуктів борошномельно-круп’яної промисловості / І. В. М. Івченко, О. С. Зірнзак, О. М. Полонська, А. Л. Солошонок та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2023. 138 с. Методичні положення та норми витрат праці на виробництво продуктів борошномельно-круп’яної промисловості 2023
  8. Норми витрат праці для підприємств харчової і переробної промисловості/ В. М. Івченко, О. С. Зірнзак, А. Л. Солошонок, О. М. Полонська та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2023. 94 с. Норми витрат праці для підприємств харчової і переробної промисловості 2023
  9. Методичні положення та норми витрат праці на виробництво хліба і хлібобулочних виробів /В. М. Івченко, О. С. Зірнзак, Л. М. Братиця, О. М. Полонська та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2023. 254 с. Методичні положення та норми витрат праці на виробництво хліба і хлібобулочних виробів 2023
  10. Методичні положення та норми витрат праці на виробництво молочних продуктів /В. М. Івченко, О. С. Зірнзак, А. Л. Солошонок, І. В. Маслова та ін. Київ : НДІ „Украгропромпродуктивність”, 2023. 227 с. Методичні положення та норми витрат праці на виробництво молочних продуктів 2023
  11. Норми витрат праці для підприємств харчової і переробної промисловості/ В. М. Івченко, О. С. Зірнзак, А. Л. Солошонок, О. М. Полонська та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2022. 83 с. Норми витрат праці для підприємств харчової і переробної промисловості 2022
  12. Методичні положення визначення економічних норм і нормативів у хлібопекарському виробництві / В. М. Івченко, О. С. Зірнзак, О. М. Полонська, А. Л. Солошонок та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2022. 138 с.  Методичні положення визначення економічних норм і нормативів у хлібопекарському виробництві 2022
  13. Норми витрат праці для підприємств харчової і переробної промисловості/ В. М. Івченко, О. С. Зірнзак, А. Л. Солошонок, О. М. Полонська та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2021. 84 с. Норми витрат праці для підприємств харчової і переробної промисловості 2021
  14. Методика визначення економічних норм і нормативів на виробництво цукру / В. М. Івченко, О. С. Зірнзак, А. Л. Солошонок, О. М. Полонська та ін. Київ: НДІ “Украгропромпродуктивність”, 2021. 150 с. Методика визначення економічних норм і нормативів на виробництво цукру 2021
  15. Методичні положення та норми витрат праці на обслуговування і ремонт устаткування цукрових заводів / В. М. Івченко, Ю. В. Заприлюк, А. Л. Солошонок, О. М. Полонська та ін. Київ : НДІ „Украгропромпродуктивність”, 2021.384 с. Методичні положення та норми витрат праці на обслуговування і ремонт устаткування цукрових заводів 2021
  16. Методичні положення та норми витрат праці на виробництво хліба і хлібобулочних виробів /В. М. Івченко, В. М. Тютін, О. М. Полонська, Солошонок А. Л. та ін. Київ : НДІ “Украгропромпродуктивність”, 2020. 238 с. Методичні положення та норми витрат праці на виробництво хліба і хлібобулочних виробів 2020
  17. Методичні положення і норми витрат праці на виробництво олії та тваринних жирів /В. М. Івченко, І. М. Мягкий, А. Л. Солошонок, Е. А. Щербак та ін. Київ : НДІ „Украгропромпродуктивність”, 2020. 394 с. Методичні положення і норми витрат праці на виробництво олії та тваринних жирів 2020
  18. Класифікатор трудових процесів виробництва олії та тваринних жирів /В. М. Івченко, А. Л. Солошонок, О. М. Полонська та ін. Київ : НДІ „Украгропромпродуктивність”, 2020. 46 с. Класифікатор трудових процесів виробництва олії та тваринних жирів
  19. Аналітичні дослідження цінових тенденцій у сфері закупівлі великої рогатої худоби, свиней і молока в Україні та країнах ЄС/ В. М. Івченко, О. О. Митченок, А.Л. Солошонок та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2020. 36 с. Аналітичні дослідження цінових тенденцій у сфері закупівлі великої рогатої худоби, свиней і молока в Україні та країнах ЄС 2020
  20. Методичні положення і норми витрат праці на перероблення та консервування фруктів і овочів / І. М. Демчак, К. В. Маслов, А. Л. Солошонок , О. М. Полонська та ін. Київ : НДІ “Украгропромпродуктивність”, 2019. 166 с. Методичні положення і норми витрат праці на перероблення та консервування фруктів і овочів 2019
  21. Методичні положення та норми витрат праці на виробництво молочних продуктів/ І. М. Демчак, А. Є. Величко, А. Л. Солошонок, О. М. Полонська та ін. Київ: НДІ „Украгропромпродуктивність”, 2019. 384 с. Методичні положення та норми витрат праці на виробництво молочних продуктів
  22. Методичні положення та норми витрат праці на виробництво м’яса і м’ясних продуктів /І. М. Демчак, Ю. В. Заприлюк, О.М. Полонська, А. Л. Солошонок та ін. Київ: НДІ „Украгропромпродуктивність”, 2019. 238 с. Методичні положення та норми витрат праці на виробництво м’яса і м’ясних продуктів 2019
  23. Методичні положення та норми витрат праці на виробництво молочних продуктів /І. М. Демчак, А. Є. Величко, А. Л. Солошонок, О. М. Полонська та ін. Київ: НДІ „Украгропромпродуктивність”, 2019. 384 с. Методичні положення та норми витрат праці на виробництво
  24. Методичні положення визначення економічних норм і нормативів на виробництво м’яса і м’ясних продуктів / І. М. Демчак, О. М. Полонська, А. Л. Солошонок, Г. П. Некова. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2018.146 с. (Б-ка спеціаліста АПК «Економічні нормативи»).Методичні положення визначення економічних норм і нормативів на виробництво м’яса і м’ясних продуктів 2018
  25. Методичні положення та норми витрат праці на виробництво продуктів борошномельно-круп’яної промисловості, крохмалів і крохмальних продуктів / І. М. Демчак, М. С. Гулька, О. М. Полонська, А. Л. Солошонок та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2018. 188 с.Методичні положення та норми витрат праці на виробництво продуктів борошномельно-круп’яної промисловості, крохмалів і крохмальних продуктів 2018
  26. Методичні положення та норми витрат праці для хлібопекарського виробництва / І. М. Демчак, О. О. Митченок, В. М. Тютін, О. М. Полонська та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2017 424 с.
  27. Методичні положення визначення економічних норм і нормативів на виробництво молочних продуктів / І. М. Демчак, А. Л. Солошонок, О. М. Полонська та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2017 184 с. Методичні положення визначення економічних норм і нормативів на виробництво молочних продуктів 2017
  28. Класифікатор трудових процесів виробництва крохмалів і крохмальних продуктів / І. М. Демчак, А. Л. Солошонок, О. М. Полонська та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2016. 30 с. Класифікатор трудових процесів виробництва крохмалів і крохмальних продуктів 2016
  29. Класифікатор трудових процесів виробництва молочних продуктів / І. М. Демчак, А. Л. Солошонок, О. М. Полонська та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2016. 44 с. Класифікатор трудових процесів виробництва молочних продуктів 2016
  30. Класифікатор трудових процесів перероблення та консервування овочів і фруктів / І. М. Демчак, А. Л. Солошонок, А. Ю. Мамочка Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2016. 33 с. Класифікатор трудових процесів перероблення та консервування овочів і фруктів 2016
  31. Класифікатор трудових процесів виробництва цукру / І. М. Демчак, О. О. Митченок, А. Л. Солошонок. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2015.34 с.
  32. Класифікатор трудових процесів виробництва хліба, хлібобулочних і борошняних виробів / І, М. Демчак, О. М. Полонська, Л. М. Братиця. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2015. 30 с.
  33. Методологія управління продуктивністю підприємств харчової промисловості / І. М. Демчак, О. О.Митченок, Л. П. Корніяш, А. Л. Солошонок та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2015. 90 с.
  34. Методика оптимізації витрат трудових і матеріальних ресурсів на виробництво хлібобулочних виробів / І.М. Демчак, В.О. Завалевська, О. М. Полонська, В. О. Борисенко та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2014. 73 с.
  35. Класифікатор трудових процесів виробництва м’яса та м’ясних продуктів / І. М. Демчак, В. О. Завалевська, О. М. Полонська. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2014. 48 с.
  36. Класифікатор трудових процесів виробництва пива, солоду, мінеральних вод та інших безалкогольних напоїв / І. М. Демчак, Л. П. Корніяш, М. В. Науменко. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2013. 26 с.
  37. Методичні положення і норми продуктивності на виробництво пива, солоду, безалкогольних напоїв, мінеральних вод та інших вод, розлитих у пляшки. / І. М. Демчак, В. О. Завалевська, А. А. Нечипорук, С. І. Мельник та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2013. 195 с.
  38. Методичні положення визначення економічних норм і нормативів на виробництво олії, маргарину і аналогічних харчових жирів / І. М. Демчак, О. О. Митченок, А.Л. Солошонок, Л. П. Корніяш, О. М. Полонська. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2011. 148 с.
  39. Методичні положення визначення економічних норм і нормативів у пиво-безалкогольній промисловості на виробництво пива, солоду, мінеральних вод / І. М. Демчак, О. О. Митченок, Л. П. Корніяш, А. Л. Солошонок, О. М. Полонська. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2011. 76 с.
  40. Методичні положення визначення економічних норм і нормативів на виробництво продуктів борошномельно-круп‘яної промисловості / І. М. Демчак, О. О. Митченок, О. М. Полонська, Л. П. Корніяш, А. Л. Солошонок. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2011. 125 с.
  41. Методика проведення паспортизації умов виробництва підприємств молочної промисловості / І. М. Демчак, В. І. Ковальчук, А. Л. Солошонок, А. Є. Величко. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2010. 60 с.
  42. Методологічні та методичні засади формування нормативних систем у виробництві молочних продуктів / Г. Т. Шкурін, В. І. Ковальчук Л. П. Корніяш, А. Л. Солошонок, М. І. Сіненко. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2010. 45 с.