Ціни на продуктових ринках міста Рівне (станом на 25 листопада 2025 року)
Рівненською філією НДІ «Украгропромпродуктивність» 25 листопада 2025 року проведено дослідження динаміки цін на продукти харчування міста Рівне. Про це повідомляє директорка філії Діана МІЩУК.
Результати свідчать, що станом на 25.11.2025 порівняно із цінами 11.11.2025 на ринках міста Рівне підвищилась вартість на:
- рибу жива – 92,90%;
- томати тепличні/польові – 23,76%;
- хурму – 14,32%;
- борошно пшеничне в/ґ – 7,65%;
- буряк врожаю 2025 року – 3,48%.
Цього разу найбільше подорожчала риба жива.
У свою чергу, зменшення цін у порівнянні з цінами 11.11.2025 року відбулося на:
- сир м’який жирністю 9% – 100,58%;
- сметану жирністю 15% – 53,13%;
- молоко 2,5% – 52,48%;
- лимон – 38,60%;
- яйця курячі II кат. – 27,87%;
- капусту білокачанну врожаю 2025 року – 13,56%;
- огірки тепличні/польові – 6,98%;
- моркву врожаю 2025 року – 5,06%;
- сир твердий 50% – 2,88%.
Як бачимо цього разу у двічі подешевшав сир м’який жирністю 9%, а також суттєво подешевшали сметана жирністю 15% иа молоко 2,5%.
Незмінна вартість продуктів харчування залишається на такі види як хліб з борошна пшеничного в/ґ, хліб з борошна пшеничного I гат., хліб житньо-пшеничний, батон, масло вершкове 72,5%, макаронні вироби, крупа гречана, рис, пшоно, крупа манна, крупа вівсяна, олія соняшникова, цукор, яловичина без кістки, свинина, яловичина, свинина без кістки, картопля врожаю 2025 року, ковбаса варена першого сорту, ковбаса варена вищого сорту, м’ясо курей (птахофабрика), яйця курячі (птахофабрика), сало, цибуля ріпчаста та сметана жирністю 20%.
Раніше ми повідомляли, що Одеською філією НДІ «Украгропромпродуктивність» 25 листопада 2025 року проведено дослідження динаміки цін на продукти харчування міста Одеса.