Ціни на продуктових ринках Ужгорода (станом на 25 листопада 2025 року)
Закарпатською філією НДІ «Украгропромпродуктивність» 25 листопада 2025 року проведено дослідження динаміки цін на продукти харчування міста Ужгород. Про це повідомила директорка філії Юдіта КОВАЧ.
Результати свідчать, що порівняно із цінами 11.11.2025 на ринках Ужгорода підвищилась вартість продуктів харчування на:
- капусту білокачанну врожаю 2025 року – 10,69%;
- яловичину – 8,48%;
- огірки тепличні/польові – 6,56%;
- яловичину без кістки – 6,37%;
- крупу гречану – 5,87%;
- томати тепличні/польові – 4,37%;
- цукор – 0,73%.
Цього разу найбільше ціни зросли на капусту білокачанну врожаю 2025 року.
Щодо зниження цін, то вони впали на:
- сир м’який жирністю 9% – 93,47%;
- молоко 2,5% – 39,14%;
- сметану жирністю 15% – 26,62%;
- сир твердий 50% – 22,02%;
- моркву врожаю 2025 року – 5,75%;
- м’ясо курей (птахофабрика) – 5,30%;
- хурму – 3,56%;
- яйця курячі II кат. – 3,47%;
- рис – 1,42%.
Найбільше подешевшав сир м’який жирністю 9%.
Незмінна вартість продуктів харчування залишається на такі види як хліб з борошна пшеничного в/ґ, хліб з борошна пшеничного I гат., хліб житньо-пшеничний, батон, борошно пшеничне в/ґ, макаронні вироби, пшоно, крупа манна, крупа вівсяна, олія соняшникова, картопля врожаю 2025 року, буряк врожаю 2025 року, цибуля ріпчаста, яблука, свинина, свинина без кістки, сало, ковбаса варена першого сорту та ковбаса варена вищого сорту.
Раніше ми повідомляли, що Вінницькою філією НДІ «Украгропромпродуктивність» 25 листопада 2025 року проведено дослідження динаміки цін на продукти харчування міста Вінниця.