Науково-практичні видання в харчовій промисловості

1. Методика нормування витрат праці допоміжного персоналу харчових виробництв / В. М. Івченко, О. С. Зірнзак, А. Л. Солошонок, О. М. Полонська та ін. Київ : НДІ “Украгропромпродуктивність”, 2023.  158 с. Методика нормування витрат праці допоміжного персоналу харчових виробництв 2023

2. Методичні положення та норми витрат праці на виробництво продуктів борошномельно-круп’яної промисловості / І. В. М. Івченко, О. С. Зірнзак,      О. М. Полонська, А. Л. Солошонок та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2023. 138 с. Методичні положення та норми витрат праці на виробництво продуктів борошномельно-круп’яної промисловості 2023

3. Норми витрат праці для підприємств харчової і переробної промисловості/ В. М. Івченко, О. С. Зірнзак, А. Л. Солошонок, О. М. Полонська та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2023. 84 с. Норми витрат праці для підприємств харчової і переробної промисловості 2023

4. Методика визначення економічних норм і нормативів на виробництво цукру / В. М. Івченко, О. С. Зірнзак, А. Л. Солошонок, О. М. Полонська та ін. Київ: НДІ “Украгропромпродуктивність”, 2021. 150 с. Методика визначення економічних норм і нормативів на виробництво цукру 2021

5. Методичні положення та норми витрат праці на обслуговування і ремонт устаткування цукрових заводів / В. М. Івченко, Ю. В. Заприлюк, А. Л. Солошонок, О. М. Полонська та ін. Київ : НДІ „Украгропромпродуктивність”, 2021.384 с. Методичні положення та норми витрат праці на обслуговування і ремонт устаткування цукрових заводів 2021

6. Методичні положення та норми витрат праці на виробництво хліба і хлібобулочних виробів /В. М. Івченко, В. М. Тютін, О. М. Полонська, Солошонок А. Л. та ін. Київ : НДІ “Украгропромпродуктивність”, 2020. 238 с. Методичні положення та норми витрат праці на виробництво хліба і хлібобулочних виробів 2020
7. Методичні положення і норми витрат праці на виробництво олії та тваринних жирів /В. М. Івченко, І. М. Мягкий, А. Л. Солошонок, Е. А. Щербак та ін. Київ : НДІ „Украгропромпродуктивність”, 2020. 394 с. Методичні положення і норми витрат праці на виробництво олії та тваринних жирів 2020
8. Аналітичні дослідження цінових тенденцій у сфері закупівлі великої рогатої худоби, свиней і молока в Україні та країнах ЄС/ В. М. Івченко, О. О. Митченок, А.Л. Солошонок та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2020. 36 с. Аналітичні дослідження цінових тенденцій у сфері закупівлі великої рогатої худоби, свиней і молока в Україні та країнах ЄС 2020
9. Методичні положення і норми витрат праці на перероблення та консервування фруктів і овочів / І. М. Демчак, К. В. Маслов, А. Л. Солошонок , О. М. Полонська та ін. Київ : НДІ “Украгропромпродуктивність”, 2019. 166 с. Методичні положення і норми витрат праці на перероблення та консервування фруктів і овочів 2019
10. Методичні положення та норми витрат праці на виробництво молочних продуктів/ І. М. Демчак, А. Є. Величко, А. Л. Солошонок, О. М. Полонська та ін. Київ: НДІ „Украгропромпродуктивність”, 2019. 384 с. Методичні положення та норми витрат праці на виробництво молочних продуктів 2019
11. Методичні положення та норми витрат праці на виробництво м’яса і м’ясних продуктів /І. М. Демчак, Ю. В. Заприлюк, О.М. Полонська, А. Л. Солошонок та ін. Київ: НДІ „Украгропромпродуктивність”, 2019. 238 с. Методичні положення та норми витрат праці на виробництво м’яса і м’ясних продуктів 2019
12. Методичні положення визначення економічних норм і нормативів на виробництво м’яса і м’ясних продуктів / І. М. Демчак, О. М. Полонська, А. Л. Солошонок, Г. П. Некова. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2018.146 с. (Б-ка спеціаліста АПК «Економічні нормативи»).Методичні положення визначення економічних норм і нормативів на виробництво м’яса і м’ясних продуктів 2018
13. Методичні положення та норми витрат праці на виробництво продуктів борошномельно-круп’яної промисловості, крохмалів і крохмальних продуктів / І. М. Демчак, М. С. Гулька, О. М. Полонська, А. Л. Солошонок та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2018. 188 с.Методичні положення та норми витрат праці на виробництво продуктів борошномельно-круп’яної промисловості, крохмалів і крохмальних продуктів 2018
14. Методичні положення та норми витрат праці для хлібопекарського виробництва / І. М. Демчак, О. О. Митченок, В. М. Тютін, О. М. Полонська та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2017 424 с.
15. Методичні положення визначення економічних норм і нормативів на виробництво молочних продуктів / І. М. Демчак, А. Л. Солошонок, О. М. Полонська та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2017 184 с. Методичні положення визначення економічних норм і нормативів на виробництво молочних продуктів 2017
16. Класифікатор трудових процесів виробництва крохмалів і крохмальних продуктів / І. М. Демчак, А. Л. Солошонок, О. М. Полонська та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2016. 30 с. Класифікатор трудових процесів виробництва крохмалів і крохмальних продуктів 2016
17. Класифікатор трудових процесів виробництва молочних продуктів / І. М. Демчак, А. Л. Солошонок, О. М. Полонська та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2016. 44 с. Класифікатор трудових процесів виробництва молочних продуктів 2016
18. Класифікатор трудових процесів перероблення та консервування овочів і фруктів / І. М. Демчак, А. Л. Солошонок, А. Ю. Мамочка Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2016. 33 с. Класифікатор трудових процесів перероблення та консервування овочів і фруктів 2016
19. Класифікатор трудових процесів виробництва цукру / І. М. Демчак, О. О. Митченок, А. Л. Солошонок. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2015.34 с.
20. Класифікатор трудових процесів виробництва хліба, хлібобулочних і борошняних виробів / І, М. Демчак, О. М. Полонська, Л. М. Братиця. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2015. 30 с.
21. Методологія управління продуктивністю підприємств харчової промисловості / І. М. Демчак, О. О.Митченок, Л. П. Корніяш, А. Л. Солошонок та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2015. 90 с.
22. Методика оптимізації витрат трудових і матеріальних ресурсів на виробництво хлібобулочних виробів / І.М. Демчак, В.О. Завалевська, О. М. Полонська, В. О. Борисенко та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2014. 73 с.
23. Класифікатор трудових процесів виробництва м’яса та м’ясних продуктів / І. М. Демчак, В. О. Завалевська, О. М. Полонська. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2014. 48 с.
24. Класифікатор трудових процесів виробництва пива, солоду, мінеральних вод та інших безалкогольних напоїв / І. М. Демчак, Л. П. Корніяш, М. В. Науменко. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2013. 26 с.
25. Методичні положення і норми продуктивності на виробництво пива, солоду, безалкогольних напоїв, мінеральних вод та інших вод, розлитих у пляшки. / І. М. Демчак, В. О. Завалевська, А. А. Нечипорук, С. І. Мельник та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2013. 195 с.
26. Методичні положення визначення економічних норм і нормативів на виробництво олії, маргарину і аналогічних харчових жирів / І. М. Демчак, О. О. Митченок, А.Л. Солошонок, Л. П. Корніяш, О. М. Полонська. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2011. 148 с.
27. Методичні положення визначення економічних норм і нормативів у пиво-безалкогольній промисловості на виробництво пива, солоду, мінеральних вод / І. М. Демчак, О. О. Митченок, Л. П. Корніяш, А. Л. Солошонок, О. М. Полонська. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2011. 76 с.
28. Методичні положення визначення економічних норм і нормативів на виробництво продуктів борошномельно-круп‘яної промисловості / І. М. Демчак, О. О. Митченок, О. М. Полонська, Л. П. Корніяш, А. Л. Солошонок. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2011. 125 с.
29. Методика проведення паспортизації умов виробництва підприємств молочної промисловості / І. М. Демчак, В. І. Ковальчук, А. Л. Солошонок, А. Є. Величко. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2010. 60 с.
30. Методологічні та методичні засади формування нормативних систем у виробництві молочних продуктів / Г. Т. Шкурін, В. І. Ковальчук Л. П. Корніяш, А. Л. Солошонок, М. І. Сіненко. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2010. 45 с.