Філією НДІ «Чернівецькагропромпродуктивність» розроблено норми продуктивності робітників розкочувальної машини Rondo

Філією НДІ «Чернівецькагропромпродуктивність» розроблено норми продуктивності робітників розкочувальної машини Rondo

Чернівецькою філією НДІ «Украгропромпродуктивність» проведено наукове дослідження та розроблено норми виробітку та часу на процес розкочування листкового тіста до товщини 6 мм у 6 слоїв з накручуванням на скалку тісто розкочувальною машиною Rondo (країна виробник Швейцарія) продуктивністю до 60 кг/год. в умовах АТ «Чернівецький хлібокомбінат». Про це повідомляє директорка філії Галина ПРІШКО.

За результатами робіт розроблено норми часу та виробітку на виготовлення 1 тони продукції, які оптимізують витрати на виробництво продукції і будуть включені до науково-практичного видання «Методичні положення та норми витрат праці на виробництво хліба і хлібобулочних виробів».

Раніше ми повідомляли, що філією «Київагропромпродуктивність» розроблено норми праці на виробництво морозива ескімо в шоколадній глазурі.