Філією НДІ «Чернівецькагропромпродуктивність» розроблено норми продуктивності робітників розкочувальної машини Rondo

Чернівецькою філією НДІ «Украгропромпродуктивність» проведено наукове дослідження та розроблено норми виробітку та часу на процес розкочування листкового тіста до товщини 6 мм у 6 слоїв з накручуванням на скалку тісто розкочувальною машиною Rondo (країна виробник Швейцарія) продуктивністю до 60 кг/год. в умовах АТ «Чернівецький хлібокомбінат». Про це повідомляє директорка філії Галина ПРІШКО.
За результатами робіт розроблено норми часу та виробітку на виготовлення 1 тони продукції, які оптимізують витрати на виробництво продукції і будуть включені до науково-практичного видання «Методичні положення та норми витрат праці на виробництво хліба і хлібобулочних виробів».
Раніше ми повідомляли, що філією «Київагропромпродуктивність» розроблено норми праці на виробництво морозива ескімо в шоколадній глазурі.