Як зменшити витрати на виробництво хліба – знає НДІ «Украгропромпродуктивність»
Філією «Закарпаттяагропромпродуктивність» було проведено наукове дослідження та розроблено норми виробітку та часу на процес випікання батона «Особливий», масою 0,350 кг, в печі MIWE Roll-in. Дослідження проводилося в умовах пекарні «Святої Агати, смт. Середнє, Ужгородського району.
За результатами робіт розроблено норми часу та виробітку на роботу обладнання, які оптимізують витрати на її експлутацію та будуть включені до науково-практичного видання «Методичні положення та норми витрат праці на виробництво хліба і хлібобулочних виробів».
Раніше ми повідомляли, що Філією «Дніпроагропромпродуктивність» проведено дослідження роботи автомобілів Ford Yranzit 528, MB 308 ДНЕ 21-78 ф4 та ЛАДА НІВА на одному із суб’єктів господарювання м. Дніпро.