Норми праці на процес виробництва хліба білого вручну: розробки НДІ «Украгропромпродуктивність»

Закарпатською філією НДІ «Украгропромпродуктивність» розроблено норми виробітку та часу на процес формування тістових заготовок вручну для хліба білого подового, масою 0,7 кг в умовах пекарні ТОВ «Свята Агата». Про це повідомляє директорка філії Юдіта КОВАЧ.
За результатами робіт розроблено норми часу та виробітку в розрахунку на 1 т продукції, які оптимізують витрати на процес формування тістових заготовок при виробництві хліба та будуть включені до науково-практичного видання «Методичні положення та норми витрат праці в хлібопекарській промисловості».
Раніше ми повідомляли, що НДІ «Украгропромпродуктивність» поінформувало про цінові тенденції на закупівлю великої рогатої худоби, свиней і молока в Україні та країнах ЄС.