Норми виробітку при фасуванні макаронних виробів: розробки НДІ «Украгропромпродуктивність»

Норми виробітку при фасуванні макаронних виробів: розробки НДІ «Украгропромпродуктивність»

Філією «Чернівецькагропромпродуктивність» розроблено норми виробітку та часу на процес фасування макаронних виробів «Спагетті» в полімерні пакети масою 0,45 кг на автоматичній лінії фасування та пакетування продукції Buhler (Швеція) (продуктивністю до 30 пакетів/хв.). Дослідження проводилося в умовах ТзОВ «Букпак» м. Чернівці. Про це повідомила директорка філії Галина ПРИШКО.

За результатами робіт розроблено норми часу і виробітку на роботу обладнання, які оптимізують витрати на її експлуатацію і будуть включені до науково-практичного видання «Методичні положення та норми витрат праці в хлібопекарській промисловості промисловості».

Раніше ми повідомляли, що 30 січня 2025 року відбулося засідання Антикризового штабу стійкості економіки в умовах воєнного стану та Правління Українського союзу промисловців і підприємців, в якому взяв участь генеральний директор Володимир ІВЧЕНКО.