Норми виробітку та часу на процес випікання хліба «Тостовий»

Норми виробітку та часу на процес випікання хліба «Тостовий»

Філією НДІ «Чернівецькагропромпродуктивність» розроблено норми виробітку та часу на процес випікання хліба «Тостового» пшеничного формового, порізаного скибками, масою 0,55 кг у ротаційній печі Revent 725 в умовах хлібобулочного цеху АТ «Чернівецький хлібокомбінат» м. Чернівці.

За результатами робіт розроблено норми часу і виробітку на виготовлення 1 т продукції, які оптимізують витрати на виробництво продукції і будуть включені до науково-практичного видання «Методичні положення та норми витрат праці на виробництво хліба і хлібобулочних виробів».

Зазначимо, що піч ротаційну Revent 725 призначено для випікання всього асортименту хлібобулочних виробів: подового та формового хлібу, батонів, багетів, тостерного хліба, хлібів по унікальних рецептах з використанням додаткової сировини, дрібноштучних виробів, здоби, борошняних кондитерських виробів.

Ротаційні печі торгової марки Revent є найбільш відомими печами у світі завдяки високим показникам якості відповідно до стандартів ISO 9001, зразковим дизайном та високою надійністю під час експлуатації.

Енергозберігаюча піч проста в управлінні та обслуговуванні. Система управління забезпечує наочний огляд усіх функцій печі, а також різних параметрів налаштування для досягнення ідеального результату випічки.

Конструкція ротаційної візкової печі з найкращим співвідношенням площі поду самої печі (площа для випікання max до 8,6 м.кв.) до займаної нею площі установки. Візкова хлібопекарська піч забезпечує на мінімумі площі максимальну потужність якісної рівномірної випічки.

Раніше ми повідомляли, що філією «Київагропромпродуктивність» завершено розробку тимчасових норм праці для процесу плющення зерна кукурудзи мобільною плющилкою ROmiLL М1.