Нормування праці при виготовленні морозива: розробки НДІ «Украгропромпродуктивність»

Нормування праці при виготовленні морозива: розробки НДІ «Украгропромпродуктивність»

Філією «Дніпроагропромпродуктивність» протягом тижня проведено дослідження на процес виготовлення морозива-рулету «Злиток Bronze» масою 585 г на екструзійній лінії MARK S.P.A. ML 900-100 продуктивністю 600 шт./год. Про це повідомила директорка філії Ірина МАСЛОВА.

За результатами дослідження розроблено одну комплексну норму часу та одну комплексну норму виробітку, які покращать використання обладнання та оптимізують витрати на його експлуатацію.

Раніше ми повідомляли про те, що Чернівецькою філією НДІ «Украгропромпродуктивність» проведено наукове дослідження на процес розкочування листкового тіста до товщини 6 мм у 6 слоїв з накручуванням на скалку тісто розкочувальною машиною Rondo.