Нормування праці робітників ліній фасування макаронних виробів: інформує НДІ «Украгропромпродуктивність»

Філією «Чернівецькагропромпродуктивність» розроблено норми виробітку та часу на процес фасування макаронних виробів «Спагетті» в полімерні пакети масою 0,45 кг на автоматичній лінії фасування макаронних виробів «Ріжки кручені» в полімерні пакети вагою 1,0 кг автоматом УФС-30А-3В (продуктивність до 30 упаковок за 1 хв.) Дослідження проводилося в умовах ТзОВ «Букпак», м. Чернівці. Про це повідомила директорка філії Галина ПРИШКО.
За результатами робіт розроблено норми часу та виробітку на фасування і пакування коротких макаронних виробів на 1 т продукції, які оптимізують витрати на вироблену продукцію до 20% і будуть включені до науково-практичного видання «Методичні положення та норми витрат праці в хлібопекарській промисловості».
Розфасувально-пакувальний автомат УФС-30А-3В продуктивністю до 30 уп./хв. Призначений для фасування та пакування сипучих та дрібноштучних харчових продуктів вагою від 50 до 1500 г у поліпропіленові пакети.
Раніше ми повідомляли, що філією «Чернівецькагропромпродуктивність» розроблено норми виробітку та часу на процес фасування макаронних виробів «Спагетті» в полімерні пакети масою 0,45 кг на автоматичній лінії фасування та пакетування продукції Buhler (Швеція) (продуктивністю до 30 пакетів/хв.).