Оптимізація витрат на виробництві круасанів: розробки НДІ “Украгропромпродуктивність”

Філією НДІ “Чернівціагропромпродуктивність” розроблено норми виробітку та часу на процес формування дрібноштучних виробів (круасанів) на автоматі для відповідного виробництва BABY 2800 Super (країна виробник Італія) на АТ “Чернівецький хлібокомбінат” м. Чернівці. Про це повідомляє директорка філії Галина ПРІШКО
За результатами робіт розроблено норми часу і виробітку на виготовлення 1 тони продукції. Норми оптимізують витрати на виробництво продукції і будуть включені до науково-практичного видання “Методичні положення та норми витрат праці на виробництво хліба і хлібобулочних виробів”.
Раніше ми повідомляли про те, що Черкаською філією НДІ «Украгропромпродуктивність» розроблено норми праці при виконанні робіт з приготування комбікорму комбікормовим заводом «Buschhoff».