Покращуємо продуктивність праці пекарів

Покращуємо продуктивність праці пекарів

Філією НДІ «Чернівціагропромпродуктивність» розроблено норми виробітку та часу на процес випікання хліба пшеничного подового «Солодовий з паприкою» масою 0,6 кг в ротаційній печі Roto Passat-SE (Кёниг, Австрія) (площа поду 12м2) у виробничих умовах АТ «Чернівецький хлібокомбінат». Також, розраховано норми виробітку та часу на процес різання хліба хліборізальною автоматичною машиною Slice-Up Lux та упакування машиною Clips-Up Lite Про це повідомляє директорка філії Галина ПРИШКО.

За результатами робіт розроблено норми часу та виробітку на виготовлення 1 т продукції, які оптимізують витрати на виробництво продукції. Зазначені норми будуть включені до науково-практичного видання «Методичні положення та норми витрат праці на виробництво хліба і хлібобулочних виробів».

Зазначимо, що піч Roto Passat-SE призначено для випікання всього асортименту хлібобулочних виробів: різних сортів хліба по унікальних рецептах з використанням додаткової сировини, дрібноштучних виробів, здоб, борошняних кондитерських виробів. Відмінно зарекомендувала себе в роботі з недопечених виробів.

Раніше ми повідомляли про те, що Сумською філією НДІ «Украгропромпродуктивність» розроблено норми витрат палива на медичну лабораторію – автомобіль «Iveco 70C16».