Впроваджуємо норми праці при виготовленні морозива: розробки НДІ «Украгропромпродуктивність»

Впроваджуємо норми праці при виготовленні морозива: розробки НДІ «Украгропромпродуктивність»

Дніпровською філією «Украгропромпродуктивність» розроблено норми часу та виробітку на процес виготовлення морозива вагового «Малюк Ам» масою 500 г на лінії «MARK S.H.A. ML900-100» продуктивністю 10000 шт. в умовах ТОВ «Ласунка», м. Дніпро. Про це повідомляє директорка Ірина МАСЛОВА.

Впровадження нових норм покращить використання обладнання та оптимізує витрати на його експлуатацію.

Раніше ми повідомляли про те, що філією НДІ «Чернівціагропромпродуктивність» розроблено норми виробітку та часу на процес випікання хліба пшеничного подового «Солодовий з паприкою» масою 0,6 кг в ротаційній печі Roto Passat-SE (Кёниг, Австрія) (площа поду 12м2) у виробничих умовах АТ «Чернівецький хлібокомбінат»..