Згідно з тематичним планом науково-дослідних робіт на 2022 рік за напрямом «Харчова і переробна промисловість» за І квартал було розроблено тимчасові норми часу і норми продуктивності

Згідно з тематичним планом науково-дослідних робіт на 2022 рік за напрямом «Харчова і переробна промисловість» за І квартал було розроблено тимчасові норми часу і норми продуктивності

Згідно з тематичним планом науково-дослідних робіт на 2022 рік, затвердженим Міністерством аграрної політики та продовольства України, за напрямом: «Харчова і переробна промисловість» було проведено наукові дослідження на підприємствах  молочної, хлібопекарської та борошномельно-круп’яної промисловості, та розроблено 27 норм часу і 25 норм продуктивності (виробітку), у тому числі:

Запрошуємо до співпраці.