Згідно з тематичним планом науково-дослідних робіт на 2022 рік за напрямом «Харчова і переробна промисловість» за І квартал було розроблено тимчасові норми часу і норми продуктивності
Згідно з тематичним планом науково-дослідних робіт на 2022 рік, затвердженим Міністерством аграрної політики та продовольства України, за напрямом: «Харчова і переробна промисловість» було проведено наукові дослідження на підприємствах молочної, хлібопекарської та борошномельно-круп’яної промисловості, та розроблено 27 норм часу і 25 норм продуктивності (виробітку), у тому числі:
- Молочна – 8 норм часу та 6 норм продуктивності (Молоко 1 кв.)
- Хлібопекарська – 17 норм часу та 17 норм продуктивності (Хлiб 1 кв.)
- Борошномельно-круп’яна – 2 норми часу та 2 норми продуктивності (Борошно 1 кв.)
Запрошуємо до співпраці.