Підвищення продуктивності праці у хлібопекарській галузі

Підвищення продуктивності праці у хлібопекарській галузі

Філією НДІ «Чернівецькагропромпродуктивність» розроблено норми виробітку та часу на процес фасування виробів макаронних «Спіральки» в полімерні пакети вагою 0,7 кг автоматом АР-В4 (продуктивністю до 40 пакетів/хв.) в умовах ТзОВ «Букпак». Про це повідомила директорка філії Галина ПРИШКО.

За результатами робіт розроблено норми часу і виробітку на фасування і пакування коротких макаронних виробів на 1 т продукції, які оптимізують витрати на його експлуатацію і будуть включені до науково-практичного видання «Методичні положення та норми витрат праці в хлібопекарській промисловості».

Фасувально-пакувальний автомат АР-В4 призначений для фасування та пакування сипучих та дрібноштучних харчових продуктів вагою від 30 до 1000 г у поліпропіленові пакети з продуктивністю до 40 пакетів/хв.

Раніше ми повідомляли, що 30 січня 2025 року відбулося засідання Антикризового штабу стійкості економіки в умовах воєнного стану та Правління Українського союзу промисловців і підприємців, в якому взяв участь генеральний директор Володимир ІВЧЕНКО.