Наукові розробки у харчовій і переробній промисловості
Згідно з тематичним планом науково-дослідних робіт за І квартал 2024 року за напрямом «Харчова і переробна промисловість» було проведено наукові дослідження на підприємствах трьох галузей та розроблено 36 норми часу і 38 норма виробітку, у тому числі:
- Борошномельно-круп’яна – 4 норми часу та 4 норми виробітку
- Молочна – 18 норм часу та 16 норм виробітку
- Хлібопекарська – 16 норм часу та 16 норм виробітку
Пропонуємо ознайомитись з розробленими нормами та запрошуємо до співпраці.
Згідно з тематичним планом науково-дослідних робіт за ІІІ квартал 2023 року за напрямом «Харчова і переробна промисловість» було проведено наукові дослідження на підприємствах трьох галузей та розроблено 24 норми часу і 25 норма виробітку, у тому числі:
- Борошномельно-круп’яна – 1 норма часу та 1 норма виробітку
- Молочна – 8 норм часу та 7 норм виробітку
- Хлібопекарська – 16 норм часу та 16 норм виробітку
Пропонуємо ознайомитись з розробленими нормами та запрошуємо до співпраці.
Згідно з тематичним планом науково-дослідних робіт за ІІ квартал 2023 року за напрямом «Харчова і переробна промисловість» було проведено наукові дослідження на підприємствах трьох галузей та розроблено 25 норми часу і 23 норма виробітку, у тому числі:
- Борошномельно-круп’яна – 2 норм часу та 2 норм виробітку: Борошномельно-круп’яна 2-кв 2023 р.
- Молочна – 7 норм часу та 5 норм виробітку: Молочна_2-кв 2023 р.
- Хлібопекарська – 16 норм часу та 16 норм виробітку: Хлiбопекарська_2-кв 2023 р.
Пропонуємо ознайомитись з розробленими нормами та запрошуємо до співпраці.
Згідно з тематичним планом науково-дослідних робіт за І квартал 2023 року за напрямом «Харчова і переробна промисловість» було проведено наукові дослідження на підприємствах трьох галузей та розроблено 30 норми часу і 28 норма виробітку, у тому числі:
- Борошномельно-круп’яна – 3 норм часу та 3 норм виробітку Борошномельно-круп’яна_,1_кв._2023_р.
- Молочна – 12 норм часу та 10 норм виробітку Молочна _1 кв_2023
- Хлібопекарська – 15 норм часу та 15 норм виробітку Хлібопекарська_1 кв_2023
Пропонуємо ознайомитись з розробленими нормами та запрошуємо до співпраці.
Згідно тематичного плану робіт на 2021 рік у харчовій і переробній промисловості за I квартал було розроблено тимчасові норми:
33 норми часу; 31 норма виробітку; 2 норми на ремонт устаткування.
Прошу ознайомитись з тимчасовими нормами:
– борошномельно-круп’яні – 3 норми часу, 3 норми виробітку (Харчова спостереження БОРОШНО 1 кв);
– консерви – 5 норм часу, 5 норм виробітку (Харчова спостереження КОНСЕРВИ 1 кв);
– молочні – 7 норм часу, 5 норм виробітку, 2 норми на ремонт устаткування (Харчова спостереження МОЛОКО 1 кв);
– хлібопекарські – 16 норм часу, 16 норм виробітку (Харчова спостереження ХЛІБ 1 кв);
– олійно-жирові – 2 норм часу, 2 норм виробітку (Харчова спостереження ОЛІЯ 1 кв).
Запрошуємо до співпраці.
Згідно тематичного плану робіт на 2021 рік у харчовій і переробній промисловості за ІI квартал було розроблено 16 норм часу, 16 норм виробітку, одна норма на ремонт устаткування.
у тому числі у:
- Консервній – 3 норм часу, 3 норм виробітку ( СпостереженКОНСЕРВИ 2 кв);
- Молочній – 5 норм часу, 5 норм виробітку, 1норма на ремонт устаткування ( СпостереженМОЛОКО 2 кв);
- Хлібопекарській – 8 норм часу, 8 норм виробітку ( Спостереження ХЛІБ 2 кв).
Запрошуємо до співпраці.
Згідно тематичного плану робіт на 2021 рік у харчовій і переробній промисловості за III квартал було розроблено 21 норму часу, 21 норму виробітку, одну норму на ремонт устаткування.
у тому числі у:
- Борошномельно-круп’яній – 2 норми часу, 2 норми виробітку (БОРОШНО 3кв);
- Консервній – 1 норма часу, 1 норма виробітку (КОНСЕРВИ 3кв);
- Молочній – 8 норм часу, 8 норм виробітку, 1норма на ремонт устаткування (МОЛОКО 3 кв);
- М’ясній – 1 норма часу, 1 норма виробітку (М’ЯСО 3 кв);
- Хлібопекарській – 6 норм часу, 6 норм виробітку (ХЛІБ 3 кв);
- Олійно-жировій – 3 норми часу, 3 норми виробітку (ОЛІЯ 3кв).
Запрошуємо до співпраці.
Згідно з тематичним планом науково-дослідних робіт на 2022 рік за І квартал, затвердженим Міністерством аграрної політики та продовольства України, за напрямом: «Харчова і переробна промисловість» було проведено наукові дослідження на підприємствах галузей молочної, хлібопекарської та борошномельно-круп’яної промисловості, та розроблено 27 норм часу і 25 норм продуктивності (виробітку), у тому числі:
- Молочна – 8 норм часу та 6 норм продуктивності (Молоко 1 кв.)
- Хлібопекарська – 17 норм часу та 17 норм продуктивності (Хлiб 1 кв.)
- Борошномельно-круп’яна – 2 норми часу та 2 норми продуктивності (Борошно 1 кв.)
Запрошуємо до співпраці.
Згідно з тематичним планом науково-дослідних робіт на 2022 рік за напрямом «Харчова і переробна промисловість» за ІІ квартал було проведено наукові дослідження на підприємствах трьох галузей та розроблено 32 норми часу і 31 норма виробітку, у тому числі:
- Борошномельно-круп’яна – 4 норм часу та 4 норм виробітку – Харчова борошно II кв 2022
- Молочна – 15 норм часу та 14 норм виробітку Харчова_молоко_II_кв.2022
- Хлібопекарська – 13 норм часу та 13 норм виробітку Харчова_Хліб_II_кв._2022
Пропонуємо ознайомитись з розробленими нормами
та запрошуємо до співпраці.
Згідно з тематичним планом науково-дослідних робіт на III кв. 2022 р. за напрямом «Харчова і переробна промисловість» було проведено наукові дослідження на підприємствах двох галузей та розроблено 20 норм часу і 19 норм виробітку, у тому числі:
- Молочна – 9 норм часу та 8 норм виробітку – Харчова молоко_ ІІІ кв. 2022
- Хлібопекарська – 11 норм часу та 11 норм виробітку – Харчова ХЛІБ_ ІІІ кв. 2022
Пропонуємо ознайомитись з розробленими нормами
та запрошуємо до співпраці.