Наукові розробки у харчовій і переробній промисловості

Згідно з тематичним планом науково-дослідних робіт за ІІІ квартал 2024 року за напрямом «Харчова і переробна промисловість» було проведено наукові дослідження на підприємствах трьох галузей та розроблено 26 норма виробітку і 27 норми часу у тому числі:

Пропонуємо ознайомитись з розробленими нормами та запрошуємо до співпраці.

 

 

Згідно з тематичним планом науково-дослідних робіт за ІІ квартал 2024 року за напрямом «Харчова і переробна промисловість» було проведено наукові дослідження на підприємствах двох галузей та розроблено 19 норми часу і 18 норма виробітку, у тому числі:

Пропонуємо ознайомитись з розробленими нормами та запрошуємо до співпраці.

 

 

Згідно з тематичним планом науково-дослідних робіт за І квартал 2024 року за напрямом «Харчова і переробна промисловість» було проведено наукові дослідження на підприємствах трьох галузей та розроблено 36 норми часу і 38 норма виробітку, у тому числі:

Пропонуємо ознайомитись з розробленими нормами та запрошуємо до співпраці.

 

 

Згідно з тематичним планом науково-дослідних робіт за ІІІ квартал 2023 року за напрямом «Харчова і переробна промисловість» було проведено наукові дослідження на підприємствах трьох галузей та розроблено 24 норми часу і 25 норма виробітку, у тому числі:

Пропонуємо ознайомитись з розробленими нормами та запрошуємо до співпраці.

 

Згідно з тематичним планом науково-дослідних робіт за ІІ квартал 2023 року за напрямом «Харчова і переробна промисловість» було проведено наукові дослідження на підприємствах трьох галузей та розроблено 25 норми часу і 23 норма виробітку, у тому числі:

Пропонуємо ознайомитись з розробленими нормами та запрошуємо до співпраці.

 

Згідно з тематичним планом науково-дослідних робіт за І квартал 2023 року за напрямом «Харчова і переробна промисловість» було проведено наукові дослідження на підприємствах трьох галузей та розроблено 30 норми часу і 28 норма виробітку, у тому числі:

Пропонуємо ознайомитись з розробленими нормами та запрошуємо до співпраці.

 

Згідно тематичного плану робіт на 2021 рік у харчовій і переробній промисловості за I квартал було розроблено тимчасові норми:

33 норми часу; 31 норма виробітку; 2 норми на ремонт устаткування.
Прошу ознайомитись з тимчасовими нормами:
– борошномельно-круп’яні – 3 норми часу, 3 норми виробітку (Харчова спостереження БОРОШНО 1 кв);
– консерви – 5 норм часу, 5 норм виробітку (Харчова спостереження КОНСЕРВИ 1 кв);
– молочні – 7 норм часу, 5 норм виробітку, 2 норми на ремонт устаткування (Харчова спостереження МОЛОКО 1 кв);
– хлібопекарські – 16 норм часу, 16 норм виробітку (Харчова спостереження ХЛІБ 1 кв);
– олійно-жирові – 2 норм часу, 2 норм виробітку (Харчова спостереження ОЛІЯ 1 кв).

Запрошуємо до співпраці.

 

Згідно тематичного плану робіт на 2021 рік у харчовій і переробній промисловості за ІI квартал було розроблено 16 норм часу, 16 норм виробітку, одна норма на ремонт устаткування.
у тому числі у:

Запрошуємо до співпраці.

 

Згідно тематичного плану робіт на 2021 рік у харчовій і переробній  промисловості за III квартал було розроблено  21 норму часу, 21 норму виробітку, одну норму на ремонт устаткування.
у тому числі у:

Запрошуємо до співпраці.

 

Згідно з тематичним планом науково-дослідних робіт на 2022 рік за І квартал, затвердженим Міністерством аграрної політики та продовольства України, за напрямом: «Харчова і переробна промисловість» було проведено наукові дослідження на підприємствах  галузей молочної, хлібопекарської та борошномельно-круп’яної промисловості, та розроблено 27 норм часу і 25 норм продуктивності (виробітку), у тому числі:

Запрошуємо до співпраці.

 

Згідно з тематичним планом науково-дослідних робіт на 2022 рік за напрямом «Харчова і переробна промисловість» за ІІ квартал було проведено наукові дослідження на підприємствах трьох галузей та розроблено 32 норми часу і 31 норма виробітку, у тому числі:

Пропонуємо ознайомитись з розробленими нормами

та запрошуємо до співпраці.

 

Згідно з тематичним планом науково-дослідних робіт на III кв. 2022 р. за напрямом «Харчова і переробна промисловість» було проведено наукові дослідження на підприємствах двох галузей та розроблено 20 норм часу і 19 норм виробітку, у тому числі:

 

Пропонуємо ознайомитись з розробленими нормами

та запрошуємо до співпраці.